Even voorstellen…

even voorstellen..

Mijn naam is Mira Schouten en ik ben sinds 2001 erkend Huid- en Oedeemtherapeut.

In 1997 heb ik een 3-jarige opleiding tot schoonheidsspecialiste in Antwerpen gevolgd. Omdat het vak schoonheidsspecialiste mij niet de juiste voldoening gaf in wat ik voor de klanten kon betekenen, ben ik gelijk daarna de studie Huidtherapie in Utrecht gaan volgen. Tijdens deze studie heb ik als schoonheidsspecialiste gewerkt in een salon in Amsterdam. Na het afronden van de opleiding Huidtherapie in 2001 ben ik direct als zelfstandig huidtherapeute aan de slag gegaan in het zorgcentrum van het Lievensberg Ziekenhuis, het huidige Bravis. Tegelijkertijd heb ik samen met twee dermatologen een huid- en laserkliniek opgestart eveneens verbonden aan het Lievensberg Ziekenhuis.

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam als huidtherapeute en doe mijn werk met heel veel plezier en passie.

Door recente ontwikkelingen binnen het Lievensberg Ziekenhuis, waaronder een fusie en veranderingen binnen de bedrijfsvoering, was er voor mij als zelfstandig huidtherapeute geen plaats meer voor het voeren van mijn eigen praktijk. Daarop heb ik besloten op zoek te gaan naar een ruimte buiten het Ziekenhuis, deze heb ik gevonden bij Medisch Centrum De Poort in Bergen op Zoom.  Tevens zal ik vanaf augustus gaan samenwerken met Fysiotherapie praktijk Fysic Fit in Breda.

Voor mij staan de patiënten op de eerste plaats en mijn doelstelling met elke behandelingen is het best mogelijke resultaat te bereiken.

Mira de Waal
Winkelwagen