Endermologie

Endermologie

Een stevige massage van het onderhuidse bindweefsel

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG apparaat. Met deze behandeling worden zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd.

Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. Het stimuleert bloed- en lymfecirculatie en verbetert de toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen.

LPG Endermolgie behandeling voor het lichaam

Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van het LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies. De techniek van LPG Endermologie noemen wij Lipomassage. Maar wat is Lipomassage? Lipomassage is een door wetenschap onderbouwde methode om op een natuurlijke (zonder operatie) manier vetten af te breken en cellulite aan te pakken. Lipomassage stimuleert de productie van collageen en elastine zodat de lichaamsrondingen weer stevig worden. Lipomassage slankt af, verstevigt en modeleert het lichaam en pakt cellulite aan.

Hoe ziet de LPG behandeling er in de praktijk uit?

De endermologie behandeling richt zich op de huidlaag waar het meeste collageen ligt opgeslagen; het bindweefsel. De cilinders van het LPG-apparaat pakken de huidplooi op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor de behandeling ook een detox werking heeft

De endermologie behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces die vetophopingen afbreekt en de huid gezonder en steviger maakt. U krijgt tijdens een behandeling een ‘bodysuit’ aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid te beschermen. Het LPG apparaat wordt altijd manueel bediend door een gecertificeerd huidspecialist.

Resultaat

Na 6 tot 10 behandelingen worden de eerste verbeteringen ervaren. De oude cellen aan de oppervlakte zijn nu weg en de huid voelt zachter en gladder aan. De eerste resultaten die je gaat merken doordat je kleding prettiger gaat zitten, ligt ongeveer tussen de 8 en 16 behandelingen.

Is het gewenste resultaat bereikt, dan is een onderhoudsbehandeling van éénmaal per maand voldoende om dit resultaat te behouden.

Ben ik geschikt?

De belangrijkste indicaties voor een endermologiebehandeling:

  • Behandelen van cellulite (vaak ten onrechte cellulitis genoemd)
  • Vetophopingen die “vast” zitten
  • Voor- en nazorg bij liposuctie of liposculptuur
  • Lymfedrainage
  • Lipoedeem
  • Littekens door trauma

Adviesgesprek

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, is het van belang dat je langskomt voor een intakegesprek. In dit (gratis en vrijblijvende) gesprek onderzoekt de huidtherapeute of endermologie voor jou de juiste behandeling is.

 

Winkelwagen